Tijd Besparen Op Je Boekhouding

ZZPerfect neemt je boekhouding uit handen. Een mogelijke oplossing is een verplichte inkomensverzekering voor iedereen die arbeid verricht, ongeacht iemand in loondienst werkt of zzp'er is. Dit is een soort volksverzekering voor de sociale voorzieningen, waar iedereen verplicht aan deelneemt.

Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen een AA accountant ( Accountant-Administratieconsulent ) en een RA accountant ( Registeraccountant ). De AA accountant heeft de titel verdiend dankzij een afgeronde HBO Accountancy opleiding en de RA accountant heeft deze opleiding op universitair niveau afgerond.

Toch kan het je nog verbazen waartoe je zelf in staat bent: zie administratie bijhouden als zzp'er als een soort spelenderwijs onderwijs; elke stap die je zet wordt ‘beloond' of ‘bestraft' in de vorm van geld dat binnenkomt, er overmatig uit vloeit of de Belastingdienst die eens even polshoogte komt nemen.

U bent verplicht een minimumsalaris aan te houden voor uzelf als directeur van de BV. Als u zich een ongebruikelijk laag salaris uitbetaalt (lager dan € 45.000) dan zal de Belastingdienst zelf een gebruikelijk loon vaststellen waarover u loonbelasting, premie volksverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet moet betalen.

Er zijn veel invloeden die AOW- en pensioenuitkeringen, salaris, winst en belasting kunnen beinvloeden zoals leeftijd, werkervaring, CAO afspraken, pensioen, mogelijke opleidingen, rentestand, levensverwachting, samenlevingsvorm, auto van de zaak, woning en dergelijke.

Verder zijn er nog diverse soorten producten in de aanbieding. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers graag met hun administratie en boekhouding. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een deel van uw administratie zelf te doen. Je bent verplicht om een aparte rekening te hebben als je voor jezelf begint.

Download nu het eenvoudige gratis boekhoudprogramma. Daarnaast is het indien je meer verdient verstandig om wat meer belasting te reserveren. Hierdoor variëren de tarieven van een boekhouder meestal van € 30,- tot € 70,- per uur. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.

Wij werken met klanten die hun boekhouding per bank en giro laten lopen. Plaats dan uw aanvraag via ons contactformulier en ontvang binnen een werkdag 3 vrijblijvende offertes. Ben jij nog aan het boekhouden in Excel en ben je op zoek naar goede boekhoudsoftware ?

Wij kijken dan mee en geven adviezen die passen bij het bedrijf. Is je Twitter-account gehackt of heeft iemand onder je bedrijfsnaam een Facebook-pagina aangemaakt, onderneem dan stappen. De meeste ZZP'ers hebben geen ingewikkelde boekhouding. Het droog inkloppen van cijfertjes lokt fouten uit en biedt jouw geen informatie over je strategie.

Dit resulteert in een altijd up-to-date en overal inzichtelijke administratie. Daarnaast geef je je boekhouder toegang tot je administratie. En dat is lekker, want op die manier hoef je nooit bang check here te zijn voor onverwachte, hoge facturen. Indien u personeel in dienst heeft kunnen wij ook de bijbehorende loonadministratie voor u verzorgen.

Bij de kleineondernemersregeling, KOR, hoeft een deel van de berekende btw niet betaald te worden. Of er zaken zijn opgenomen in de administratie die fiscaal gezien helemaal niet mogen. Aangezien hier als extern weinig tot geen controle over is of deze juist verantwoord wordt in de jaarrekening.

Een boekhouder doet ander werk dan een accountant Een boekhouder moet zich beperken tot samenstellende werkzaamheden terwijl de accountant een verklaring mag afgeven die iets zegt over de betrouwbaarheid van de gegevens. De software doet het meeste werk en de accountant regelt je btw, ib of vpb-aangiften.

@MevrouwRomee Ik heb niet eens een accountant.😉 Doe alles zelf in Acumulus. Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Aan deze extra's is uiteraard een prijskaartje verbonden. Dit lijken misschien vrij forse bedragen, zeker gezien het feit dat je een belastingaangifte ook gewoon zelf kunt doen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tijd Besparen Op Je Boekhouding”

Leave a Reply

Gravatar